Support Forums

Translation

ATutor Arabic Translation Not Working


You must be signed-in to post.

AuthorSubject
  Page: 1
arabicsupporter
Subject: ATutor Arabic Translation Not WorkingQuote this post in your reply
If you are asking for help, provide lots of detail so problems can be reproduced.

Things to describe:
Operating system ATutor is installed on - linux
ATutor version - 2.0.2
Patch #s applied - none
ATutor theme name - normal
PHP version - dont know
MySQL version - dont know
Webserver & version -dont know
Copies of error messages - see below- none
Changes to default settings - none
Web browser being used - firefox and IE
...and anything else relevant - the problem is I install the arabic translation straight from ATutor server (admin control panel); and when I press "Arabic" from the footer, it turns utf-8 encoding, and displays unrecognizable letters. To make sure its not my local problem, I went and manually installed the earlier arabic version translation (ATutor 2.0.1 Arabic), and it "worked" very well.

Request: There is something wrong with the current most recent version of Arabic translation, please correct and advise.

Thanks a million!
smile
Posted: 2011-01-06 20:20:47
arabicsupporter
Subject: Re: ATutor Arabic Translation Not WorkingQuote this post in your reply
I appreciate a response; thanks a lot...
Posted: 2011-01-09 21:59:06
greg

Avatar for greg
Subject: Re: ATutor Arabic Translation Not WorkingQuote this post in your reply
You can try importing the Arabic language again. It should be fixed now. Thanks for pointing out the problem.
Posted: 2011-01-10 14:17:59
arabicsupporter
Subject: Re: ATutor Arabic Translation Not WorkingQuote this post in your reply
Dear Mr. Greg,

I thank you a million for your extended efforts!

Its 100% working now.

Yours very truly,

Mohamed
Posted: 2011-01-11 21:19:02
olla
Subject: Re: ATutor Arabic Translation Not WorkingQuote this post in your reply
spammer.
Posted: 2011-03-23 08:09:27
 Page: 1

You must be signed-in to post.